Cumhuriyet Anaokulu

Vizyon: Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen, çocuk haklarını koruyan ve aile katılımına verdiği önem doğrultusunda bilimin ışığında çocukları yetiştirmeyi sürdürmek. Aile eğitimi ve katılımı çalışmaları gerçekleştirmek. Çocukların gelişim özellikleri dikkate alınarak bilim ile iç içe olmalarını sağlayıcı multi-disipliner programlar oluşturmaktır.

Misyon: Çocuklarımızın milli eğitimin temel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak; onları ilkokula hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: SABAH:08:00-13:00 ÖĞLE :13:00-18:00
Isınma: DOĞAZGAZ
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: BULUNMAMAKTADIR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hendekcumhuriyetanaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. BEŞTEPELER CAD. CUMHURIYET ILKOKULU BLOK NO 57 HENDEK / SAKARYA

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - HENDEK YENİ MAH. BEŞTEPELER CAD.

Ulaşım SERVETİYE - HANTEK DOLMUŞLARIYLA ULAŞIM SAĞLANABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE