Space Voyagers eTwinning Projemiz Başlıyor

Projemiz Yunanistan'dan 13, İtalya'dan 9, Türkiye'den 8 ve Romanya'dan 3 okulun katılımıyla yürütülmektedir.

04.01.2024 32

04-01-2024

Bu e-Twinning projesi ile tüm proje paydaşlarına aşağıda belirtilen çok çeşitli faydalar sunulması amaçlanmıştır:

• Öğrenciler çeşitli bilgi, tutum ve beceriler kazanacaklardır.
  • Başka ülkelerdeki çocuklarla kuracakları iletişim sayesinde birçok yeni deneyim kazanacak, zihinlerini genişletecek, ilgi alanlarını genişletecekler.
  • Etkileşimler ve düşünce, duygu ve eylem alışverişi yoluyla işbirliği becerilerini geliştirecekler. Uzay ve onu oluşturan unsurlar hakkındaki bilgilerini genişletecek ve teknoloji becerilerini uygulayacaklardır.
  • Öğretmenler, yeni öğretim uygulamalarının değişimi yoluyla mesleki becerilerini geliştirecek ve ortak hedeflere ulaşmak için birlikte çalışarak bir topluluk duygusu hissedecekleri için duygusal faydalar elde edecekler .
  • Okulun Avrupa programlarına katılımı, çalışmalarına katma değer kazandıracak ve toplumdaki imajını yükseltecektir.