Okulumda Sağlıklı Besleyorum Programı Bayat Ekmekler Değerleniyor Etkinliği
Etkinliğimizde Biçer Döver Ne Döver Kitabıyla ekmeğin tarladan soframıza gelme yolculuğunu işledik.Gerçek malzemelerle ekmeğin oluşumunu sıraladık. Aile katılımı ve gerçek yaşam becerileriyle bütünleştirdiğimiz etkinliğimizde çocuklarımızla ekmek hamuru yoğurduk. Velimizin çocuklara hazırladığı çorba ve bayat ekmekleri degerlendirip çıtır ekmek haline getirerek çocuklara servis ettik. İsrafın önlenmesi ve bayat ekmeklerin değerlendirilmesi hakkında çocuklarımızın farkındalık kazanmasını amaçladığımız bu etkinliğimizde hem sağlıklı beslendik hem de yaptığımız fırıncı draması ile eğlenceli vakit geçirdik