Aile Okulu Eğitimi

Okulumuzda öğrencilerimizin gelişimini desteklemenin yanı sıra, ailelerimizin de gelişimine ve bilinçlenmesine büyük önem verilmektedir. Bu kapsamda, okul rehber öğretmenimiz Elif TOPUZOĞLU tarafından velilerimize yönelik “Aile Okulu Eğitimi” düzenlenmektedir.

Aileler, çocukların eğitim ve gelişim sürecinde en önemli etkenlerden biridir. Ancak, bu süreçte karşılaşılan zorlukları aşmak ve çocuklarımızı en iyi şekilde desteklemek için doğru bilgi ve donanıma sahip olmak gerekmektedir. Aile Okulu Eğitimi, bu noktada velilerimize rehberlik etmeyi ve bilinçlendirmeyi amaçlayan bir programdır.

Bu eğitim programı, çocukların akademik, duygusal ve sosyal gelişimine olumlu katkı sağlayacak önemli konuları kapsamaktadır. Ebeveynlerimiz, çocuklarıyla daha sağlıklı iletişim kurma yollarını öğrenecek, disiplin yöntemleri konusunda bilinçlenecek, çocuk psikolojisi hakkında daha derin bir anlayışa sahip olacak ve aile içi ilişkilerini güçlendireceklerdir.

15.03.2024 22

15-03-202415-03-2024